Opsporingsbericht dodelijk verkeersongeval Borgerhout (video)

do 30 okt 2014 - 17:25 -- redactie

ANTWERPEN/BORGERHOUT -  Politie en parket hebben vandaag een opsporingsbericht verspreid in verband met het zware verkeersongeval van maandag 13 oktober op de Turnhoutsebaan in Borgerhout.  Het slachtoffer, de 54-jarige fietsster Francine Beaulen, overleed twaalf dagen later in het ziekenhuis.

De politiediensten verspreiden nu een opsporingsbericht met een persoonsbeschrijving en camerabeelden van de man die bij het ongeval betrokken was en nadien vluchtmisdrijf pleegde.

OPSPORINGSBERICHT

“Dodelijk verkeersongeval met vlucht te Borgerhout

Feiten:  Op maandag 13 oktober 2014 omstreeks 08.11 uur gebeurde op de Turnhoutsebaan in BORGERHOUT een dodelijk verkeersongeval met vlucht.

Een 54–jarige vrouw reed met de fiets op de Turnhoutsebaan richting het Astridplein. Een scooter wilde haar links inhalen maar botste tegen het achterwiel van de fietser waardoor beiden op de grond vielen. De fietser kwam zwaar ten val en overleed later aan haar verwondingen. De bestuurder van de scooter is zonder omkijken verder gereden in de richting van het centrum.

De politie geeft beelden vrij van de bestuurder van de scooter.

Het gaat om een blanke man van rond de 50 à 60 jaar, hij was normaal gebouwd en droeg een bril, een open helm en een fluo oranje jas vermoedelijk een type dokwerkersjas met opschrift “Haven Antwerpen”. Hij reed met een donkerkleurige scooter met bagagekoffer en vermoedelijk een nummerplaat. Op de plaats van het ongeval werd ook een windscherm teruggevonden afkomstig van de scooter.

Getuigenissen: 

Heeft u meer inlichtingen omtrent dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de onderzoekers via het gratis nummer:

0800/30.300 of reageer online via mail opsporingen@politie.be of via de website www.politie.be”."