Vettige vegan op vrijdag bij Plantbar Jacqueline in Borgerhub (video)

BORGERHOUT – De drie zussen Hubrechts hebben Bar Plus Plant van Mark en Froya in Borgerhub op de Turnhoutsebaan overgenomen. Ze hadden op het eilandje en in het centrum van Antwerpen al enkele pop-ups. Maar nu landen ze definitief in Borgerhout.

“Toen deze plek stond over te nemen in Borgerhout zijn wij gesprongen en zijn wij hier nu beland. Mark en Froya hebben hier met Bar Plus Plant een prachtige zaak gestart. Wij gaan die verder zetten zo goed als dat we kunnen,” vertellen de zussen Jorien en Hanne Hubrechts aan Borgerhout TV.

Koffie en vettige vegan

In Plantbar Jacqueline ligt de focus uiteraard op planten maar je kan er ook gewoon een koffietje gaan drinken.

“Wij hebben koffie. Altijd met plantaardige melk. Er is lekkere chai, thee, chocomelk kan je ook drinken bij ons. En op de vrijdagen trekken wij een flesje natuurwijn open. En lekkere biertjes van Cabardouche van hier onder de bruggetjes. En misschien op vrijdagavond willen we een vettige vegan doen. Met hapjes, drankjes,” leggen de zussen Hubrechts uit.

Familie

De derde en jongste zus Sofie zit mee in het project. Maar zij is voorlopig nog op aan het reizen. Maar hoe zijn ze dan op de naam Plantbar Jacqueline gekomen? “Jacqueline is de naam van ons bomma. Zij is nog altijd bezig met planten en lekker koken. We dachten keigoed: we gaan gewoon haar naam  integreren in ons idee,” verklaart Jorien.  

Plantbar Jacqueline is open van dinsdag tot en met zaterdag van 9u00 tot 18u00.

Borgerhub, Turnhoutsebaan Borgerhout

 

Vettige vegan op vrijdag bij Plantbar Jacqueline in Borgerhub Hanne Sofie Jorien Hubrechts Turnhoutsebaan Borgerhout TVVettige vegan op vrijdag bij Plantbar Jacqueline in Borgerhub Hanne Sofie Jorien Hubrechts Turnhoutsebaan Borgerhout TVVettige vegan op vrijdag bij Plantbar Jacqueline in Borgerhub Hanne Sofie Jorien Hubrechts Turnhoutsebaan Borgerhout TVVettige vegan op vrijdag bij Plantbar Jacqueline in Borgerhub Hanne Sofie Jorien Hubrechts Turnhoutsebaan Borgerhout TVVettige vegan op vrijdag bij Plantbar Jacqueline in Borgerhub Hanne Sofie Jorien Hubrechts Turnhoutsebaan Borgerhout TVVettige vegan op vrijdag bij Plantbar Jacqueline in Borgerhub Hanne Sofie Jorien Hubrechts Turnhoutsebaan Borgerhout TVVettige vegan op vrijdag bij Plantbar Jacqueline in Borgerhub Hanne Sofie Jorien Hubrechts Turnhoutsebaan Borgerhout TVVettige vegan op vrijdag bij Plantbar Jacqueline in Borgerhub Hanne Sofie Jorien Hubrechts Turnhoutsebaan Borgerhout TV