Nieuws uit Borgerhout

Borgerhoutenaar vindt weg naar heropend containerpark nog niet volledig terug Borgerhout TV Spoor Oost recyclagepark Antwerpen
maandag 18 januari 2021

BORGERHOUT - De Borgerhoutenaar heeft de weg naar het containerpark van Borgerhout nog niet volledig teruggevonden. Dat blijkt uit recente bezoekerscijfers.

326
Vooral rook- en waterschade door brand bij Borger Bottles Borgerhout TV Engelselei
maandag 18 januari 2021

BORGERHOUT – In bierwinkel Borger Bottles in de centers aan de Engelselei in Borgerhout brak dinsdagvoormiddag brand uit. “Een probleem in de elektriciteitskast veroorzaakte brand en een spuitende waterleiding,” zei woordvoerster Jasmien O van de Antwerpse brandweer aan Borgerhout TV.

326
Wellicht geen Sinksenfoor op Spoor Oost Borgerhout TV
dinsdag 12 januari 2021

BORGERHOUT - Met de bouw van het Covid19 vaccinatiedorp op Spoor Oost zal de jaarlijkse Sinksenfoor op deze site waarschijnlijk niet kunnen plaatsvinden.

326
Ik zal geruster zijn als de rest van de bevolking gevaccineerd is Borgerhout TV Bart De Wever
dinsdag 12 januari 2021

BORGERHOUT - “Wat mij betreft mag ik gerust de laatste Antwerpenaar zijn die het vaccin krijgt. Ik zal geruster zijn als de rest van de bevolking gevaccineerd is en dat we het leven hier kunnen hernemen,” zegt burgemeester Bart De Wever.

326
Antwerps schepen Fons Duchateau laat zich zeker en vast vaccineren Borgerhout TV Corona Covid 19 Spoor Oost
dinsdag 12 januari 2021

BORGERHOUT - Antwerps schepen voor Volksgezondheid Fons Duchateau zal zich zeker en vast laten vaccineren. “Absoluut!”, zegt hij zeer duidelijk. Maar een voorkeur voor een bepaald vaccin heeft hij niet. “Geen flauw idee. Je zal ook niet de keuze hebben voor een bepaald vaccin.”, zegt de schepen.

326

Pagina's