..

Nieuws uit Borgerhout

Borgerhoutse tandarts praat over incident met Italiaanse politie
zaterdag 17 juni 2017

BORGERHOUT - Tien dagen geleden heeft de Italiaanse politie de Borgerhoutse tandarts Darya Safai tijdens de volleybalwedstrijd Italië-Iran hardhandig het stadion uitgezet. Aan Borgerhout TV vertelt ze haar verhaal.

326
Sinksenfoor mikt op één miljoen bezoekers Borgerhout TV
donderdag 1 juni 2017

BORGERHOUT – “Dit jaar gaan we met de Sinksensfoor zeker over het miljoen bezoekers gaan.” Dat zegt Jean-François Vlasselaerts, woordvoerder van de foorkramers, aan Borgerhout TV.

1
Programma Sinksenfoor 2017
donderdag 1 juni 2017

BORGERHOUT - Van zaterdag 3 juni tot en met zondag 9 juli komt de Sinksenfoor opnieuw naar Spoor Oost. Meer dan 150 attracties zullen er zorgen voor een unieke kermissfeer. Ook dit jaar is er een evenementenzone met animatie en optredens.

326
Fietspad onder de E313 in Borgerhout Borgerhout TV
zondag 7 mei 2017

BORGERHOUT - Vanaf maandag 8 mei kunnen fietsers onder de op- en afrit van de E313 in Borgerhout fietsen. Schepen Koen Kennis reed deze nieuwe fietspassage van het Singelfietspad zondag al in.

326
“Do or Die” voor Gembo tegen Gent Hawks Borgerhout TV
vrijdag 28 april 2017

BORGERHOUT - De Borgerhoutse basketbalclub Gembo speelt deze zaterdag in de halve finale van de play-offs thuis tegen Gent Hawks. Een “Do or Die” match want vorig weekend verloor Gembo op dramatische wijze tegen deze ploeg. Borgerhout TV spreekt met hoofdcoach Glenn De Boeck van Gembo.

326

Pagina's