Nieuws uit Borgerhout

Buurtbewoners Moorkensplein willen groter park Borgerhout TV
dinsdag 4 oktober 2022

BORGERHOUT - Buurtbewoners vinden dat de stad Antwerpen te veel nieuwbouw en te weinig groene ruimte voor een park achter het Moorkensplein in Borgerhout voorziet. Ze voerden zondagmiddag actie en vragen overleg met de stad.

326
Duo for a Job Eliaertsstraat Borgerhout TV VDAB
woensdag 28 september 2022

BORGERHOUT - De in Borgerhout gevestigde organisatie Duo for a Job brengt werkzoekende jongeren met een migratieachtergrond in contact met 50-plussers. Zij zetten als vrijwilliger hun professionele ervaring in om deze jongeren te begeleiden naar werk, opleiding of een stage. Duo for a job viert deze week haar vijfjarig bestaan in de provincie Antwerpen waar het al meer dan 700 duo’s vormde.

326
Grote belangstelling voor KMSKA, Luk Lemmens, Borgerhout TV, Antwerpen
vrijdag 23 september 2022

ANTWERPEN/BORGERHOUT - Bezoekers van het vernieuwde KMSKA worden door voorzitter Luk Lemmens persoonlijk begroet aan de ingang.
Vandaag is het de beurt aan de buren van het museum. En vanaf morgen is het grote publiek welkom. Want dan gaat het museum na elf jaar renovatie weer open.

326
stad Antwerpen en deelstepaanbieders Bird, Lime en Poppy Schepen voor Mobiliteit Koen Kennis
woensdag 27 juli 2022

ANTWERPEN - Dankzij een digitale afbakening zullen deelsteps en deelscooters op verschillende plaatsen in de stad Antwerpen automatisch trager gaan rijden of zelfs stilvallen. Dit is overeengekomen tussen de stad Antwerpen en deelstepaanbieders Bird, Lime en Poppy. Schepen voor Mobiliteit Koen Kennis liet dinsdag op de Meir zien hoe het systeem werkt.

326
woensdag 6 juli 2022

BORGERHOUT – Bij de uitslaande brand in de Zonstraat in Borgerhout is een dodelijk slachtoffer gevallen. Het gaat over de 68-jarige bewoner van het uitgebrande appartement.

326

Pagina's