Nieuws uit Borgerhout

Borgerhoutenaar werkt elke dag tientallen meters boven de grond Borgerhout TV Zonstraat Anthony Cranes torenkraan
dinsdag 30 mei 2023

BORGERHOUT – Dinsdag stond in de Zonstraat in Borgerhout heel de dag een metershoge torenkraan die door Borgerhoutenaar Jo Muylle werd bestuurd.

326
Gratis proeven in nieuw Ethiopisch restaurant Gursha in Borgerhout Borgerhout TV Mekdes Tadesse
donderdag 11 mei 2023

BORGERHOUT – Vlakbij de Turnhoutsebaan in Borgerhout heeft het Ethiopisch restaurant Gursha de deuren geopend. Kokkin en eigenares Mekdes Tadesse noemt de Ethiopische keuken fascinerend. Zij organiseert zondagmiddag 14 mei een gratis proeverij voor mensen die deze Afrikaanse keuken willen leren kennen.

326
Wibra op Turnhoutsebaan in Borgerhout terug open na totale renovatie Claudine Nachtergaele Koen Kennis
zaterdag 1 april 2023

BORGERHOUT - De Wibra op de Turnhoutsebaan is na grote verbouwingswerken donderdag terug opengegaan. En daar stond al van voor negen uur een grote rij mensen op te wachten.

326
maandag 13 maart 2023

BORGERHOUT - In Borgerhub op de Turnhoutsebaan in Borgerhout is de tentoonstelling “Hammam Steaming Stories” geopend. Een hamam is een plaats waar mannen en vrouwen al eeuwenlang samenkomen om zich te wassen. Maar het is meer dan dat.

326
Honderdduizend gratis tulpen op Koningin Astridplein in Antwerpen Borgerhout TV
zaterdag 21 januari 2023

ANTWERPEN - Op het Koningin Astridplein, pal voor het centraal station van Antwerpen, worden vanaf één uur duizenden gratis tulpen geplukt. Deze tulpenplukactie is meteen de start van het voorjaarsbloeiersseizoen van de Belgische sierteelt.

326

Pagina's