Nieuws uit Borgerhout

Minister Annelies Verlinden pleit met haar boek Eerlijk Gezegd voor meer warmte en verbondenheid in regering en samenleving  Borgerhout TV Lannoo
maandag 15 januari 2024

ANTWERPEN/BORGERHOUT – Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) vertelt in haar boek “Eerlijk Gezegd” waarom ze in de politiek stapte en hoe ze beleid wil maken. Naast een interessante inkijk achter de schermen van de Belgische regering geeft Verlinden haar visie over leiderschap. En over het belang van warmte en verbondenheid in de regering en in de samenleving. Donderdag lanceerde ze haar boek officieel in galerij Fine Arts & Gallery in Antwerpen. Borgerhout TV kon haar na heel lang wachten interviewen.

326
Borgerhoutse kunstenaar Leo Reijnders exposeert in hartje Antwerpen Wolkenbreier Borgerhout TV Borgerhout SPACE60
vrijdag 8 september 2023

BORGERHOUT - De Borgerhoutse kunstenaar Leo Reijnders heeft met de “Summer of Leo” een grote expo lopen in hartje Antwerpen. Zo stelt hij maar liefst 50 van zijn werken tentoon in galerij SPACE60 op Klapdorp nummer 60.

326
Tram- en bushalte Drink wordt gedeeltelijk verplaatst schepen Koen Kennis Turnhoutsebaan Drink Eliaertsstraat De Lijn
woensdag 12 juli 2023

BORGERHOUT - De tram- en bushalte Drink op de Turnhoutsebaan in Borgerhout wordt na de vakantie drastisch gewijzigd. De halte stad uitwaarts krijgt dan een plaats enkele tientallen meters dichter bij de stad.

326
dinsdag 6 juni 2023
BORGERHOUT - Deze 360 graden luchtbeelden van oud-Borgerhout werden vanuit een torenkraan in de Zonstraat gemaakt. Zie je jouw huis of jouw dak? Geef dan een like op Instagram of op Facebook.
326
Borgerhoutenaar werkt elke dag tientallen meters boven de grond Borgerhout TV Zonstraat Anthony Cranes torenkraan
dinsdag 30 mei 2023

BORGERHOUT – Dinsdag stond in de Zonstraat in Borgerhout heel de dag een metershoge torenkraan die door Borgerhoutenaar Jo Muylle werd bestuurd.

326

Pagina's