Nieuws uit Borgerhout

Appartementen met eigen terras, groen dak en groot binnengebied in Bouwensstraat Borgerhout Didier Lins Listed Property Haex Bouwonderneming Basic-Fit B37
vrijdag 12 februari 2021

BORGERHOUT – De voormalige Basic-Fit fitness in de Bouwensstraat in Borgerhout wordt afgebroken en keert later terug naar de nieuwbouw die daar opgetrokken wordt. Het project bestaat uit 2 penthouses, 24 appartementen met elk een eigen terras, een groen dak, een groot groen binnengebied en een ondergrondse parking.

326
Borgerhoutenaar vindt weg naar heropend containerpark nog niet volledig terug Borgerhout TV Spoor Oost recyclagepark Antwerpen
maandag 18 januari 2021

BORGERHOUT - De Borgerhoutenaar heeft de weg naar het containerpark van Borgerhout nog niet volledig teruggevonden. Dat blijkt uit recente bezoekerscijfers.

326
Vooral rook- en waterschade door brand bij Borger Bottles Borgerhout TV Engelselei
maandag 18 januari 2021

BORGERHOUT – In bierwinkel Borger Bottles in de centers aan de Engelselei in Borgerhout brak dinsdagvoormiddag brand uit. “Een probleem in de elektriciteitskast veroorzaakte brand en een spuitende waterleiding,” zei woordvoerster Jasmien O van de Antwerpse brandweer aan Borgerhout TV.

326
Wellicht geen Sinksenfoor op Spoor Oost Borgerhout TV
dinsdag 12 januari 2021

BORGERHOUT - Met de bouw van het Covid19 vaccinatiedorp op Spoor Oost zal de jaarlijkse Sinksenfoor op deze site waarschijnlijk niet kunnen plaatsvinden.

326
Ik zal geruster zijn als de rest van de bevolking gevaccineerd is Borgerhout TV Bart De Wever
dinsdag 12 januari 2021

BORGERHOUT - “Wat mij betreft mag ik gerust de laatste Antwerpenaar zijn die het vaccin krijgt. Ik zal geruster zijn als de rest van de bevolking gevaccineerd is en dat we het leven hier kunnen hernemen,” zegt burgemeester Bart De Wever.

326

Pagina's