..

Nieuws uit Borgerhout

Basketbalclub Gembo heeft dankzij Delhaize een eigen stickerboek (video)
donderdag 15 november 2018

BORGERHOUT - De voltallige Borgerhoutse basketbalclub Gembo trekt in colonne naar de vlakbij gelegen Delhaize De Schans. Want daar is voor de eerste keer in de geschiedenis van de club een eigen Gembo-stickerboek te verkrijgen.

326
Scheve paal Moorkensplein is puur design
maandag 5 november 2018

BORGERHOUT – Op het Moorkensplein staat pal voor het districtshuis van Borgerhout een scheve paal van 12 meter hoog. Het is geen vergissing maar wel een bewuste keuze van de designer. Bovendien zal het plein vanaf eind dit jaar elke avond het toneel van een lichtspektakel zijn.

326
Mosselfeest en vintagemarkt in Peperbus
vrijdag 2 november 2018
BORGERHOUT - In de bekende Peperbus ofwel de Sint-Jan-Evangelistkerk van Borgerhout wordt vanaf vrijdagnamiddag een groots mosselfeest gehouden. Met tot en met zondag muziek, nageltje klop, een bingo, een optreden van fanfare ’t Akkoord en Majoretski en een vintagemarkt met foodtrucks, dj’s en een bar. De twee mosselsoupers zijn volledig uitverkocht.
326
Gewapende overval op Van der Valk-hotel in Borgerhout
maandag 29 oktober 2018

BORGERHOUT – Het Van der Valk-hotel in Borgerhout is voorbije nacht overvallen. De overvaller bedreigde de receptionist met een mes en vluchtte weg met het geld uit de kassa van het hotel.

326
Stadsbestuur wil nieuwe school bouwen in Borgerhout (video)
vrijdag 5 oktober 2018

BORGERHOUT - Het stadsbestuur van Antwerpen voorziet op de site van de Bretel in Borgerhout een nieuw schoolgebouw. “We doen dat omdat er de komende jaren nog meer bijkomende onderwijscapaciteit nodig is. Ook in Borgerhout,” zegt schepen voor Onderwijs Claude Marinower aan Borgerhout TV.

326

Pagina's