..

Nieuws uit Borgerhout

Dag van de Jeugdbeweging gestart op Astridplein Borgerhout TV
vrijdag 20 oktober 2017

ANTWERPEN/BORGERHOUT – Op het Antwerpse Astridplein hebben 2500 jongeren de aftrap gegeven van de Dag van de Jeugdbeweging. Dat gebeurde om zeven uur ’s ochtends met een gratis ontbijt en live muziek.

326
Bart de Wever: “Dit was pure verkeersterreur!” Borgerhout TV
maandag 16 oktober 2017

BORGERHOUT/ANTWERPEN – Antwerps burgemeester Bart De Wever noemt de roekeloze trouwstoet van voorbije zaterdag op de Turnhoutsebaan in Borgerhout pure verkeersterreur. Dat zei hij in een reactie aan Borgerhout TV.

326
Politie stopt roekeloze trouwstoet in Borgerhout (video)
zondag 15 oktober 2017

BORGERHOUT - De politie van Antwerpen heeft zaterdagnamiddag een colonne van tien auto’s klemgereden in de Kroonstraat in Borgerhout. Het ging om een trouwstoet die kort daarvoor driftig toeterend de tram-bus-baan en enkele kruispunten van de Turnhoutsebaan had geblokkeerd.

326
Heel wat volk op opening Bar Brul in Borgerhout Borgerhout TV
zaterdag 7 oktober 2017

BORGERHOUT – Bar Brul aan het Te Boelaerpark in Borgerhout is vrijdagavond onder grote belangstelling opengegaan. Borgerhout TV ging in de vooravond langs en sprak er met één van de uitbaters.

326
Paardentram op Turnhoutsebaan in Borgerhout
zaterdag 30 september 2017

BORGERHOUT- Op de Turnhoutsebaan in Borgerhout reed zaterdag een paardentram op en neer. De klanten van de winkels mochten gratis meerijden. Met dit initiatief vroeg handelaarsvereniging BoHo 2140 dringend aandacht voor het mobiliteitsprobleem van de Turnhoutsebaan.

326

Pagina's