Nieuws uit Borgerhout

Reusachtige walvis gespot voor Centraal Station van Antwerpen
donderdag 13 juni 2024

ANTWERPEN – Vlak voor het centraal station van Antwerpen ligt een reusachtige blauwe walvis. Hiermee vraagt de Koninklijke Belgische Redersvereniging aandacht voor de duizenden walvissen die jaarlijks sterven na een aanvaring met een zeeschip. De walvis ligt vlak naast het Elisabeth Center waar vandaag een event voor de scheepvaart plaatsvindt.

326
dinsdag 11 juni 2024

BORGERHOUT - Bij een uitslaande brand in de Lammekensstraat zijn dinsdag vier bewoners en twee baby’s met rookintoxicatie naar het ziekenhuis gebracht. Ze verkeren niet in levensgevaar. Een hond overleefde de brand niet.

326
Argenta brengt vroegere geldautomaat terug naar de Belgiëlei Borgerhout TV Bart Van Rompuy Peter Devlies
vrijdag 7 juni 2024

ANTWERPEN - Bank en verzekeraar Argenta heeft aan het hoofdkantoor op de Belgiëlei een geldautomaat ingehuldigd. Een historisch moment want hier stond ooit één van de eerste geldautomaten of ATM’s van Argenta.

326
dinsdag 21 mei 2024

ANTWERPEN/BORGERHOUT - Over heel Vlaanderen hebben mensen met een handicap actie gevoerd. Dat deden ze ook op de Antwerpse Meir waar ze energierepen aan voorbijgangers uitdeelden. Hiermee kaarten ze aan dat het hen veel energie vraagt om volwaardig te kunnen deelnemen aan de samenleving. De actievoerders roepen de volgende Vlaamse regering op om deze problemen aan te pakken.

326
Rucon Gembo in de studio bij Borgerhout TV Christopher Pegg
vrijdag 12 april 2024

BORGERHOUT - In de studio van Borgerhout TV praat Christopher Pegg de hoofdcoach van basketbalploeg Rucon Gembo over de eerste wedstrijd van de play offs.

326

Pagina's