Nieuws uit Borgerhout

Fietsstraat Turnhoutsebaan komt er zodra het weer het toelaat Lydia Peeters Koen Kennis Bart De Wever Claude Marinower Borgerhout TV
vrijdag 26 november 2021

BORGERHOUT - Vlaams minister voor Mobiliteit Lydia Peeters wil snel werk maken van de geplande fietsstraat op de Turnhoutsebaan in Borgerhout. “Op dit ogenblik zijn wij als Vlaams Gewest bevoegd voor de Turnhoutsebaan. Wel, ik wil dat er verkeersveiligheid heerst op onze gewestwegen,” zei ze aan Borgerhout TV. Zodra het weer het toelaat, wil ze dat de aanleg van de fietsstraat start.

326
Borgerhout organiseert winterfeest op vier locaties in BorgerHub op de Turnhoutsebaan, in de Pekfabrik op de Kattenberg, in de Centers aan de Engelselei en in Plein Magazijn op het Luitenant Naeyaertplein Borgerhout TV
maandag 22 november 2021

BORGERHOUT - Met de ontsteking van de kerstverlichting op de Turnhoutsebaan is het startschot gegeven voor wat een sfeervolle winter moet worden in Borgerhout. Winkeliersvereniging BOHO 2140 en het district kondigden meteen het ‘Boho's warm Winterfeest' van 11 en 12 december op vier verschillende locaties aan.

1
Minister van Justitie Vincent Van Quickenborne opent Welzijnsonthaal in Antwerps justitiepaleis Borgerhout TV parket Antwerpen Tom Meeuws CAW  De Puysseleir Steffy Balie Provincie Antwerpen Johan DU MONGH Bart Willocx
zondag 24 oktober 2021

ANTWERPEN - In het justitiepaleis van Antwerpen heeft minister van Justitie Vincent Van Quickenborne vrijdagmiddag het 'Welzijnsonthaal' geopend. Daar kan je zonder afspraak terecht voor juridisch advies maar ook voor welzijnshulp.

326
Plan fietsstraat Turnhoutsebaan bijna klaar voor advies van stad, district en politie Lydia Peeters Koen Kennis
dinsdag 12 oktober 2021

BORGERHOUT/ANTWERPEN - Vlaams minister van mobiliteit Lydia Peeters heeft in Antwerpen het officiële startschot gegeven voor de werken aan de Antwerpse Royerssluis en de Oosterweelknoop. In de marge daarvan vroeg Borgerhout TV haar hoe het met de plannen van een fietsstraat op de Turnhoutsebaan in Borgerhout gaat.

326
Fietsstraat Turnhoutsebaan komt er voor eind dit jaar Lydia Peeters Willem-Frederik Schiltz Borgerhout TV
dinsdag 5 oktober 2021

BORGERHOUT – De Turnhoutsebaan in Borgerhout wordt nog voor het einde van dit jaar ingericht als een fietsstraat. Dat heeft Vlaams minister voor Mobiliteit Lydia Peeters aan Borgerhout TV gezegd.

326

Pagina's