..

Nieuws uit Borgerhout

Brugdelen passerelle Schijnpoort worden geplaatst Spoor Oost Koen Kennis Borgerhout Sportpaleis Lotto Arena
vrijdag 10 januari 2020

BORGERHOUT/ANTWERPEN - Dit weekend zet de aannemer alle brugdelen van de toekomstige passerelle aan Schijnpoort op hun plaats. Schepen voor mobiliteit Koen Kennis bezocht vrijdag de werf en gaf tekst en uitleg aan Borgerhout TV.

326
Onbemande grasmaaier op rupsbanden in Borgerhout Noordersingel Borgerhout TV
donderdag 19 december 2019
BORGERHOUT – Een onbemande grasmaaier reed donderdagmorgen op de steile spoorwegberm langsheen de Noordersingel. Het toestel op rupsbanden werd draadloos aangestuurd door een operator.
326
Sally-Jane Van Horenbeeck opent kunstgalerij in Bleekhofstraat Siam Sally Same Same But Different Borgerhout TV Axel Daeseleire Gène Bervoets  Andrea Crooneneberghs Adalbert Gans
zondag 24 november 2019

BORGERHOUT – Met Same Same But Different heeft voormalig Thuis-actrice Sally-Jane Van Horenbeeck vlak naast haar restaurant Siam Sally in de Bleekhofstraat een kunstgalerij geopend. Op vijf meter na net niet in Borgerhout.

326
Ring in Borgerhout wordt ’s nachts 15 minuten afgesloten Borgerhout TV
vrijdag 15 november 2019

BORGERHOUT – Op 18 en 20 november zal de ring ter hoogte van Borgerhout in de richting van Nederland om twee uur ’s nachts gedurende 15 minuten afgesloten worden.

326
Ringfietspad loopt voortaan onder Stenenbrug in Borgerhout Koen Kennis
vrijdag 8 november 2019

BORGERHOUT - Het Ringfietspad tussen de Stenenbrug en de Luitenant Lippenslaan in Borgerhout is vernieuwd. Het loopt voortaan niet meer over de Stenenbrug maar wel eronder. Het fietspad is breder geworden en er zijn ook geluidsbermen aangelegd.

326

Pagina's