Gratis proeven in nieuw Ethiopisch restaurant in Borgerhout (video)

BORGERHOUT - Aan Drink nummer 12 in Borgerhout heeft het Ethiopische restaurant Gursha de deuren geopend. Achter het fornuis staat kokkin en eigenares Mekdes Tadesse En zij heeft een grote liefde voor voedsel. “Ik hou van eten! En met de tijd heb ik leren koken en ik kook zeer goed. Zeker als het Ethiopisch eten is,” vertelt Mekdes.

Fascinerende keuken

Ze noemt de Ethiopische keuken fascinerend. “Het is een lang proces waarin dikwijls uren lang gekookt wordt. Bovendien gebruiken wij enorm veel verschillende smaken en kruiden in de gerechten. Waardoor je soms niet weet welk kruid dit of dat gerecht zo lekker maakt,” legt ze uit.

Gratis proeverij

Om de Ethiopische keuken voor te stellen, organiseert Mekdes deze zondagmiddag van één tot vier uur een gratis proeverij of tasting. “Ik hoop dat er veel mensen naar mijn tasting zullen komen. Het zal in elk geval een uitzonderlijke ervaring worden,” zegt kokkin Mekdes.

Reserveren kan via GSM 0486 73 11 60 of www.gursha.be.

 

Gratis proeven in nieuw Ethiopisch restaurant Gursha in Borgerhout Borgerhout TV Mekdes TadesseGratis proeven in nieuw Ethiopisch restaurant Gursha in Borgerhout Borgerhout TV Mekdes TadesseGratis proeven in nieuw Ethiopisch restaurant Gursha in Borgerhout Borgerhout TV Mekdes TadesseGratis proeven in nieuw Ethiopisch restaurant Gursha in Borgerhout Borgerhout TV Mekdes Tadesse