Geen toeterboetes op Turnhoutsebaan na vierde Belgische WK-zege (video)

wo 2 jul 2014 - 17:39 -- redactie

BORGERHOUT – In heel Antwerpen werd de vierde overwinning van de Rode Duivels op het WK in Brazilië dinsdagavond uitbundig gevierd. Op de Turnhoutsebaan in Borgerhout stonden in beide richtingen weer rijen toeterende auto’s. De politie gaf hiervoor geen bekeuringen. Overenthousiaste chauffeurs en passagiers moesten wel regelmatig tot de orde geroepen worden. 

Voetbalgekte

Na elke match van de Rode Duivels op het WK 2014 in Brazilië breekt op de Turnhoutsebaan in Borgerhout telkens een massale voetbalgekte uit. Na de zege tegen de VS  was dat dinsdagavond ook weer het geval. Met vooral veel blije gezichten, wapperende Belgische vlaggen, autogetoeter, een fietser die op het achterste wiel in het midden van de baan gaat rijden , rennende mensen, gelach en ook opluchting na een super spannende wedstrijd.

Geen toeter-boetes

Sinds het begin van het WK is er veel te doen geweest rond bekeuringen voor claxonneren na de overwinningen van de Rode Duivels. De lokale politie Antwerpen liet vandaag in een persbericht weten dat er geen processen-verbaal opgemaakt werden voor toeteren. “Net zoals er ook na de vorige wedstrijden van de Rode Duivels geen pv's werden opgemaakt voor claxonneren, in tegenstelling tot wat er in de media verscheen.” aldus het persbericht. 

 

Geen toeterboetes op Turnhoutsebaan in BorgerhoutGeen toeterboetes op Turnhoutsebaan in BorgerhoutGeen toeterboetes op Turnhoutsebaan in BorgerhoutGeen toeterboetes op Turnhoutsebaan in BorgerhoutGeen toeterboetes op Turnhoutsebaan in BorgerhoutGeen toeterboetes op Turnhoutsebaan in BorgerhoutGeen toeterboetes op Turnhoutsebaan in Borgerhout