Gouden Glimlach 2014 voor Borgerhout? (video)

BORGERHOUT - Op donderdag 13 maart wordt bekendgemaakt welke buurtwinkel zich een jaar lang De Gouden Glimlach, ofwel de beste buurtwinkel van ’t stad mag noemen. Uit de 270 deelnemende buurtwinkels werden er 46 genomineerd en daaruit heeft de jury nu 9 Zilveren Glimlach-winnaars en Dé Gouden Glimlach 2014 gekozen.

Borgerhout

In het district Borgerhout zijn er vier genomineerde winkels: 't Kaasboerinneke, Carrefour Market op de Turnhoutsebaan, Staminee 't Laar en Vishandel De Garnaal op de Gitschotellei. Borgerhout TV reporter Reine Nkiambote zocht ze op en stelde vast dat de verwachtingen hoog gespannen zijn.

Want één van deze winkels zal zeker en vast een Zilveren Glimlach winnen. Maar stilletjes hoopt iedereen dat de Gouden Glimlach 2014 deze keer naar een winkel in Borgerhout gaat.

Prijsuitrijking

De bekendmaking van de winnaars gebeurt op donderdag 13 maart om 20u00 in de Hilton op de Groenplaats. De prijsuitreiking wordt bijgewoond door schepen Koen Kennis, vertegenwoordigers van de stad en UNIZO en heel wat genodigden waaronder een belangrijke delegatie van Borgerhout.