Promotiegids en themawandelingen voor Turnhoutsebaan (video)

BORGERHOUT –  Tijdens een persconferentie aan het Ecocafé is het boekje ‘BoHo, winkelen op de Turnhoutsebaan’ voorgesteld. Deze 86 pagina’s tellende promotiegids vermeldt  een 60-tal handelszaken op en rond de Turnhoutsebaan. Dat daar zo’n groot aanbod bestaat, verbaasde zelfs af en toe de lokale handelaarsvereniging BoHo 2140. ‘Wij zijn toch verschoten van het aanbod dat er op de Turnhoutsebaan is.’ gaf voorzitter Joost Sierens toe.

Europese financiering

Het boekje en de daaraan verbonden wandeling werd gefinancierd door de stad Antwerpen met middelen van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling EFRO. Stadsschepen voor Middenstand Koen Kennis (N-VA) is tevreden met het resultaat. “Aangezien mijn grootouders hier ooit zelfstandigen waren, ben ik zeer blij dat ik met dit boekje de handelaars op en rond de Turnhoutsebaan een hart onder de riem kan steken.” zei de stadsschepen aan Borgerhout.tv.

Selectie door BV’s

De 60 handelszaken in deze promotiegids werden geselecteerd door de bekende Borgerhoutenaren Tine Embrechts, Bart van Avermaet en Fahd EL Fassi.  Sommige handelaars staan er niet in maar daar wordt een oplossing voor gezocht.

Gratis rondleiding

Het boekje ‘BoHo, winkelen op de Turnhoutsebaan’ is verkrijgbaar in de handelszaken op en rond de Turnhoutsebaan. De gratis wandelingen onder begeleiding van Antwerpen Averechts vinden plaats op 31 augustus en op 28 september. 

Voorstelling promotiegids en themawandelingen Turnhoutsebaan