Internationaal fotografietalent op grens met Borgerhout

zo 3 feb 2013 - 22:47 -- paulvg

BORGERHOUT/ANTWERPEN – Het was alsof de jetset van de fotografiewereld uit New York het voorbije weekend was neergestreken in de Provinciestraat. Bij Ingrid Deuss, een van innovatieve visie overlopende kunstgalerij, enkele tientallen meters voorbij de grens van Borgerhout met Antwerpen.

Ingrid Deuss gooit al enkele jaren hoge ogen in de internationale fotografiewereld. Ze staat wereldwijd bekend als een ‘independent art buyer’.  Zowel in België als internationaal volgt ze van zeer dichtbij nieuwe ontwikkelingen in de fotografie. Dankzij haar uitgebreide netwerk realiseerde ze de voorbije jaren van Antwerpen tot in New York succesvolle foto shoots voor mode en advertentiecampagnes.   

Twee jaar geleden opende ze in de Provinciestraat 11 een fotogalerij ‘Gallery Ingrid Deuss”. Deze galerij is intussen uitgegroeid tot een platform en een expositieruimte voor Belgisch en internationaal fotografietalent.

Het voorbije weekend was de galerij van Ingrid Deuss haast te klein voor haar nieuwjaarsdrink met talrijke kijklustigen omgeven  door foto’s van internationaal en Belgisch talent.

Galerij Ingrid Deuss
Provinciestraat 11,
Open van woensdag tot zaterdag van 14u tot 18u of op afspraak
email: karen@ingriddeuss.be
internet: www.ingriddeuss.be