Buurthuis "de 3 pleintjes" vierde feest op het Terloplein (video)

BORGERHOUT – Onder een stralende zon heeft buurthuis de 3 Pleintjes aan het Terloplein de zomer feestelijk afgesloten. Niet met de gebruikelijke jaarlijkse barbecue maar wel met muziek en veel animatie.

Met een mini straatvoetbalveld waar kinderen van de buurt naar hartenlust konden voetballen. En een tijdelijk terrein voor gocarts dat dankzij de hulp van de jeugdwerkers van Kras af en toe op een Formule-1 piste leek.

Op het grote podium aan het Terloplein stond onder andere de dansgroep Fame die al verschillende jaren een repetitieruimte gebruikt, in de Kwekerijstraat vlakbij het plein. De meisjes van Fame lieten dan ook met veel plezier hun danstalent aan hun buren zien.

Heraanleg

Binnen twee weken wordt het Terloplein heraangelegd tot een volwaardig speelplein. Met een groot en een klein voetbalveld, een speelhoek voor de kleinsten en eentje voor de grotere kinderen. En ook nog een klimspin. Naast zitbanken, fietsstallingen en extra bomen komt er ook een sorteerstraatje. Tegen mei 2013 zal het pleintje klaar zijn. En dan wordt er opnieuw gefeest.