Winkeliersvereniging Turnhoutsebaan in actie met gratis reuzentaart en etalage-advies (video)

vr 14 sep 2012 - 12:00 -- paulvg

BORGERHOUT - De winkeliers van de Turnhoutsebaan steken de handen uit de mouwen. Want zaterdag passeert de Reuzenstoet van Borgerhout. Voor de 300ste keer en om dat te vieren worden winkels en etalages in een reuzenjasje gestoken. Dankzij steun van de Stad Antwerpen, Europa en Vlaanderen in Actie huurde de lokale handelaarsvereniging hiervoor een professionele etalagiste in.

De handelaars van de Turnhoutsebaan doen volop mee aan het reuzenjaar. Sommigen zijn er zelfs ambassadeur van. Het is in die winkels dat nu al grote foto’s van de 50 nieuwe reuzen te zien zijn. Gemaakt door Borgerhoutse verenigingen, scholen en inwoners ter ere van de 300ste verjaardag van de Reuzen van Borgerhout.

En om de jarige reuzen in de bloemetjes te zetten, biedt de handelaarsvereniging van de Turnhoutsebaan aan alle inwoners van Borgerhout een stuk gratis reuzentaart aan. Over hoe die reuzentaart er uit zal zien, wil lokale bakker Xavier nog niets vertellen.

De winkeliersvereniging zal ook taart brengen naar de handelaars die zaterdag hun winkel niet kunnen verlaten. Om hen niet te vergeten maar ook om het belang van de handelaarsvereniging in de verf te zetten. En om nieuwe handelaars aan te moedigen om actief deel te nemen. Aan de volgende actie, eind september “De dag van de Klant”.