Bouwprojecten geven buurt Kievitplein ferme boost (video)

vr 31 mrt 2017 - 10:17 -- redactie

ANTWERPEN/BORGERHOUT – Op 20 april wordt de eerste steen gelegd van een opvallend nieuwbouwproject met 27 appartementen en twee commerciële units aan de Baron Joostensstraat. In maart volgend jaar zal dit hoekpand naar een ontwerp van architectenbureau Conix RDBM er staan.

Succes

“Ons project Baron Joostensstraat is een succes want nu al is 65 procent ervan verkocht.” zegt Jef Kegels van projectontwikkelaar Antvest. De één slaapkamer appartementen zijn allemaal al verkocht. Er zijn enkel nog twee slaapkamer appartementen van tussen de 80 en 100 vierkante meter te koop.

Ontwerp

Jef Kegels verklaart het succes van de verkoop door het ontwerp en de prijs van het nieuwe woonproject. “Het gaat hier over 27 stijlvolle appartementen met eigen terrassen, een gezellige gemeenschappelijke patio en een ondergrondse parkeergarage voor 24 auto’s en 70 fietsen. Het zijn allemaal ultieme woonunits die we aan zeer democratische prijzen aanbieden.” zegt Kegels.  

Buurt

Volgens Kegels is de succesvolle verkoop ook te danken aan de locatie van het project. “Onze appartementen hebben een prachtig uitzicht over de stad en bevinden zich tegelijkertijd in een buurt die in volle ontwikkeling is.” vertelt hij.

Kievitplein

De Baron Joostensstraat ligt tussen het gezellige Zurenborg en het Kievitplein. “Dankzij verschillende projecten ondergaat de buurt van het Kievitplein een ware metamorfose. En met de komst van het fantastisch ontworpen kantoorgebouw van de Persgroep zal deze buurt nog aantrekkelijker worden.”  stelt projectontwikkelaar Kegels vast. En wat betreft mobiliteit verwijst hij naar de vlakbij gelegen nieuwe ingang van het Centraal Station.

Stad

Ook de stad Antwerpen werkt volop mee aan de ontwikkeling van deze wijk. Met vlak naast de Baron Joostensstraat de aanleg van talrijke groenzones en de renovatie van de monumentale brug. Een wijk in volle transformatie dus.

Meer informatie over het project Baron Joostensstraat staat op www.antvest.be. De verkoop is in handen van Quares (www.quares.be) en De Boer & Partners (www.deboerenpartners.be).

Bouwprojecten geven buurt Kievitplein ferme boost (video)