Ballroom Project brengt kunstwerken van topniveau naar Borgerhout (video)

BORGERHOUT - Dankzij het Ballroom Project in Borgerhout maken maar liefst 40 kunstenaars van 20 top-kunstgalerijen uit Brussel en Nederland kennis met de bloeiende en interessante Antwerpse kunstmarkt. Initiatiefnemers Base Alpha Gallery en DMW Gallery uit Borgerhout zetten hiermee voor de vierde keer een creatief, dynamisch platform neer met ook aandacht voor het commerciële. Het Ballroom Project loopt nog tot zondag 18 uur in Borgerhub Turnhoutsebaan 92 Borgerhout.

Meer info op www.ballroom-project.be.

Antwerp Art Weekend

Het Ballroom Project wordt georganiseerd tijdens het Antwerp Art Weekend van 26 tot 29 mei. Dat is een stadswijde manifestatie voor hedendaagse beeldende kunst in Antwerpen, waarbij kunstruimtes in en rond de stad de handen in elkaar slaan om hedendaagse kunst te vieren en verder te promoten als een waardevol en essentieel onderdeel van de maatschappij.

Het Antwerp Art Weekend is de beste manier om de stad en zijn bloeiende kunstscene te ervaren, met een enorme hoeveelheid galeries, art spaces en musea om te ontdekken. Ruimtes halen alles uit de kast om een uitgebreid programma aan te bieden met tal van extra activiteiten.

Meer info op www.antwerpartweekend.be