Politie plaatst mobiele camera in Kroonstraat (video)

BORGERHOUT – De mobiele politiecamera is begin vorige week in de Kroonstraat in Borgerhout geplaatst. Meer precies vlak naast de zitbank met zicht op de Zonstraat.

Overlast

In de buurt wordt gespeculeerd over het doel van de camera. Men vermoedt dat de camera met klachten over overlast in de omgeving van de zitbank te maken heeft. Iemand die vlakbij woont, merkt op dat er sinds de aanwezigheid van de politiecamera geen drugs meer worden gedeald aan de zitbank.  

Lopend onderzoek

Politiezone Antwerpen wil niet veel kwijt over de mobiele politiecamera in de Kroonstraat. “We kunnen allen zeggen dat de camera is geplaatst in het kader van een lopend onderzoek,” zegt politiewoordvoerder Willem Migom aan Borgerhout TV.

 

Politie plaatst mobiele camera in Kroonstraat Ketsstraat Zonstraat Borgerhout tv Gazet van Borgerhout politiezone AntwerpenPolitie plaatst mobiele camera in Kroonstraat Ketsstraat Zonstraat Borgerhout tv Gazet van Borgerhout politiezone AntwerpenPolitie plaatst mobiele camera in Kroonstraat Ketsstraat Zonstraat Borgerhout tv Gazet van Borgerhout politiezone AntwerpenPolitie plaatst mobiele camera in Kroonstraat Ketsstraat Zonstraat Borgerhout tv Gazet van Borgerhout politiezone Antwerpen