..

Café Wilson wordt Bar Brul (foto)

BORGERHOUT – Café Wilson sloot eind vorig jaar de deuren. Het bevindt zich vlak voor de hoofdingang van het Te Boelaarpark in Borgerhout. Jarenlang was café Wilson vooral een pleisterplaats voor biljarters en oudere buurtbewoners.

Borgerhoutse knowhow

Het team achter onder andere Bahnhof, Borgerwood, Bar Gloed, Klub Goud en A-tower wil van het ter ziele gegane Café Wilson een nieuwe frisse ontmoetingsplek voor jong en oud uit de buurt maken.

Bar Brul

Het initiatief krijgt de naam Bar BRUL en start het eerste jaar als pop-up. Indien het nieuwe concept aanslaat, zijn er lange termijn mogelijkheden.

Twee Borgerhoutenaren

De gezichten van Bar Brul zijn BRoos en juUL (BR .. UL). Deze twee Borgerhoutenaren tekenen voor een professionele service, een vlotte babbel, een luisterend oor en een goede mop op het juiste moment.

Brasserie Parisienne

Het café en de veranda krijgen een volledige make-over in de stijl brasserie Parisienne mét podium. Op het ruime terras komen banken en een petanque-baan.

Veel activiteiten

De initiatiefnemers willen er in samenwerking met lokale trekkers en verenigingen hel het jaar door zowel sport- als culturele activiteiten organiseren. Zo denkt men aan een petanquetornooi, bingo, aperitiefconcert, sportklassiekers op groot scherm, terrasoptredens, boekenclub, enz.

Dansen

Tijdens de weekends worden er plaatjes opgelegd (enkel vinyl) en kan er eventueel gedanst worden of gewoon aangenaam keuvelen.

Het drankenassortiment zal focussen op lokale kwaliteit, met een gevarieerd aanbod én aandacht voor bio- & suikervrije producten. De eetkaart beperkt zich tot een dagsoep, croque uit het vuistje en wat fingerfood.

Meer info:

www.barbrul.be (binnenkort)

www.facebook.com/barbrul (binnenkort)

welkom@barbrul.be

bar BRUL

Karel de Preterlei 222

2140 Borgerhout

maandag gesloten

Café Wilson wordt Bar Brul Borgerhout TV