Strijdlustig Gembo wil match tegen Gent winnen (video)

za 25 mrt 2017 - 08:17 -- redactie

BORGERHOUT – In een gesprek met Borgerhout TV blikt de hoofdcoach van Gembo, Glenn De Boeck, tevreden terug op de voorbije drie wedstrijden. “Drie overwinningen op rij tegen Brussel, Ieper en Antwerp Giants2. En dat zonder Nicolas Wachowiak en Sam Renier in de eerste twee wedstrijden is een heel mooie prestatie van onze ploeg.” zegt hij.  

Antwerp Giants 2

Gembo won tegen Antwerp Giants2 met 92-95. “Dat was een moeilijke wedstrijd met een zwakke start van ons. Na quarter 1 stond Giants 35-22 voor. We moesten tot diep in quarter 3 werken om erbij en erover te komen.” zegt Glenn De Boeck.

Philippe Peeters

Volgend seizoen komt Giants-speler Philippe Peeters naar Gembo. “Philippe is een groot talent dat voor ons team een extra versterking betekent. Ze geven niet voor niets aan zo’n man een profcontract.”  vertelt De Boeck.

Strijdlustig tegen Gent

Deze zondag komt competitieleider Gent op bezoek bij Gembo. “We hebben in Gent tegen hen verloren waardoor we uit de Beker van Vlaanderen werden geknikkerd. Onze sterkhouder Nicolas Wachowiak viel in die laatste wedstrijd uit. Voor ons is dit dus een wedstrijd die we thuis zeker willen winnen.” zegt de strijdlustige hoofdcoach van Gembo.

Play-offs

Volgens De Boeck wordt de rangschikking voor de play-offs een echt puzzelwerk. “Wij stevenen af op een derde plaats in die rangschikking en zullen dan in de play-offs tegen de nummer 6 van de competitie uitkomen.” cijfert Glenn voor.  Dat zou wel eens Soba, de ex-ploeg van Glenn, kunnen worden. Met zo’n Antwerpse derby krijgen de play-offs in april meteen een leuke affiche.

Zondag

Zondag 26 maart om 14u30 Gembo-Gent in de Luisbekelaar in Borgerhout. Tussen 12 en 14u is er een Paasbrunch aan 16 euro.

Strijdlustig Gembo wil match tegen Gent winnen video Borgerhout TV Strijdlustig Gembo wil match tegen Gent winnen video Borgerhout TV Glenn De Boeck