Gembo herpakt zich en wint tegen Oostende (video)

do 15 dec 2016 - 21:27 -- redactie

BORGERHOUT – Met een blij gezicht blikt Tomas Goethaert, de spelverdeler van Gembo, in de studio van Borgerhout TV terug op de recente match tegen Oostende. Gembo won die wedstrijd met 67-106. “We begonnen met een 0-13 en bouwden daarna de voorsprong systematisch verder uit. Het is eigenlijk nooit tot een echte wedstrijd gekomen.” zegt hij.  

“Sterker geworden”

Tomas speelde zeven jaar geleden al bij Gembo in derde klasse en wordt als een echt clubmonument beschouwd. Ook bij deze ervaren speler was het zware verlies tegen Waregem van twee weken geleden zwaar aangekomen. “Maar dat is intussen verteerd. De ploeg heeft deze schok goed verwerkt en is er eigenlijk sterker door geworden.” zegt Tomas.

Anderlecht

Na de winst tegen Oostende staat Gembo terug in de top van de competitie. Volgende weekend speelt de club thuis tegen Anderlecht. Deze ploeg staat onderaan in de ranglijst en heeft punten nodig. “We wonnen de heenwedstrijd tegen Anderlecht maar intussen heeft deze ploeg zich met enkele uitstekende  spelers versterkt. We moeten tijdens deze laatste wedstrijd voor de winterstop dus zeker op onze hoede blijven.” verwittigt de spelverdeler van Gembo.  

 

Gembo - Anderlecht:

zondag 18 december om 14u30 in de Luisbekelaar in Borgerhout

Gembo herpakt zich en wint tegen Oostende (video) Borgerhout TV