“Welkom in politiekantoor Turnhoutsebaan” (video)

do 27 okt 2016 - 14:51 -- redactie

BORGERHOUT – Het nieuwe kantoor van Lokale Politie Antwerpen op de Turnhoutsebaan nummer 350 in Borgerhout is woensdagavond officieel geopend. Dat gebeurde met toespraken van onder andere burgemeester Bart De Wever en korpschef Serge Muyters.

Kantoor Borgerhout

In het nieuwe gebouw dat de naam ‘Kantoor Turnhoutsebaan’ kreeg, zijn het onthaal en de wijkwerking van Borgerhout ondergebracht. Deze diensten verhuisden begin oktober van de Maréestraat naar de nieuwbouw op de Turnhoutsebaan.

“We hebben al op verschillende plaatsen in Antwerpen nieuwe kantoren geopend en nu eindelijk ook in Borgerhout.” zegt hoofcommissaris Johan Hegge van Lokale Politie Antwerpen.

Welkom

“Deze nieuwbouw ziet er echt fantastisch uit. We hebben er lang op moeten wachten maar we zijn er heel blij mee.” zegt hoofdinspecteur Pieter De Meester. Hij is teamleider van het onthaal van het kantoor Turnhoutsebaan dat klaar staat om de inwoners van Borgerhout welkom te heten.

Openingsuren

Het kantoor Turnhoutsebaan is op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag open van 9u00 tot 16u30. Op donderdag is het kantoor van 13u00 tot 20u30 geopend. Meer informatie staat op https://www.politieantwerpen.be/kantoren

Welkom in politiekantoor Borgerhout