Gembo en Oxaco bij Borgerhout TV (video)

do 6 okt 2016 - 10:48 -- redactie

BORGERHOUT – De hoofdcoach van Gembo Glenn De Boeck blikt in de studio van Borgerhout TV terug op de voorbije wedstrijd tegen Houthalen. Die werd met 94-85 in het voordeel van Gembo beslecht. “Het was een moeilijke eerste helft, met een aanklampend Houthalen dat zelfs met 4 punten voorsprong de rust inging. Maar met een hele mooie derde quarter maakten we het verschil en liepen we zelfs uit tot 20 punten voorsprong. Op het einde minderde Houthalen nog wat, maar toen was de wedstrijd al gespeeld.” vertelt een tevreden hoofdcoach Glenn.

Ongeslagen

Gembo is nu met vijf winstmatchen op vijf de ongeslagen leider van de competitie. “Ons seizoen kon niet beter starten.” zegt Glenn glunderend in de studio van Borgerhout TV.

Oxaco

Maar deze zaterdag staat Gembo tegenover Oxaco. En dat beloof een zeer attractieve wedstrijd te worden. Want ook die club is in dezelfde basketbalcompetitie ongeslagen. Oxaco-speler Nick Celis die vroeger bij Gembo speelde, verwacht dat het een speciale match zal worden. “Deze twee ploegen kennen elkaar door en door. Dus dat beloofd een zeer attractieve match te worden.” zegt hij.

Ex-eerste klas

Nick speelde drie seizoenen bij Gembo, waarmee hij tweemaal kampioen werd. Nadien speelde hij twee jaar in eerste klasse (Brussels en Limburg). Sinds vorig seizoen is hij vloerleider bij Oxaco

Oxaco – Gembo (op verplaatsing)

Zaterdag 20u30, Capenberg, Boechout

Gembo en Oxaco bij Borgerhout TV