Gouden Glimlach 2014 naar Deurne

ANTWERPEN - Bakkerij Roché op de Herentalsebaan 241 te Deurne mag zich een jaar lang de beste buurtwinkel van Antwerpen noemen. Schepen Koen Kennis kroonde de Deurnse buurtwinkel donderdagavond in het Hilton Hotel tot de winnaar van De Gouden Glimlach 2014. De bakkerij krijgt in ruil voor haar glimlach een spetterend buurtfeest en een reclamecampagne cadeau.

Unaniem

De jury riep bakkerij Roché unaniem uit tot de beste buurtwinkel van de stad. Bakker Hassan ontwikkelde het Deurns Smullerke, de specialiteit van Deurne. Ook de mystery shopper die de zaak bezocht, was uiterst lovend over de vriendelijkheid van uitbaatster Lubna: “Deze dame doet haar job met liefde en plezier, en vooral met humor en een grote glimlach.”

Borgerhout

Per district werden ook de negen winnaars van de Zilveren Glimlach in de bloemetjes gezet. Voor Borgerhout werd die gewonnen door vishandel De Garnaal aan de Gitschotellei 371. Uitbaters Vincent en Peggy Vergauts namen deze zaak nog maar een maand geleden over van Roland en Gerda Vercammen. Zij startten deze viswinkel in 1988 en hadden zich nog voor de recente overname voor de wedstrijd de Gouden Glimlach ingeschreven (zie ook http://www.borgerhout.tv/bedrijvengids/vishandel_garnaal).

Vaste waarde

Het is de vijfde keer dat de stad Antwerpen de wedstrijd ‘De Gouden Glimlach’ organiseert. Deze verkiezing van de beste Antwerpse buurtwinkel door de inwoners van de stad Antwerpen én een professionele jury is na vijf jaar uitgegroeid tot een vaste waarde.

Vishandel De Garnaal uit Borgerhout wint Zilveren GlimlachBakkerij Roché uit Deurne wint Gouden Glimlach 2014