Staminee 't Laar zamelt 200 € in voor Filipijnse slachtoffers

vr 22 nov 2013 - 21:50 -- redactie

BORGERHOUT - Vrijdagochtend startte in Staminee 't Laar in Borgerhout de actie "Kom er ééntje drinken!". Hiermee werd vandaag voor elk verkocht kopje koffie, thee of een andere warme 50 cent opzij gelegd voor de slachtoffers van de storm Haiyan op de Filipijnen.

Na heel wat warme drankjes, gulle giften, drinkgeld en een bijdrage van Brouwerij Corsendonk deden Nathalie, Philippe en Caroline van Staminee 't Laar aan het einde van de dag ook nog een duit in het zakje. Met als eindresultaat het mooie bedrag van 200,00 Euro.

Tevreden

"Ik ben enorm tevreden met dit resultaat." zei Caroline in een reactie aan Borgerhout.tv.  "Borgerhout heeft duidelijk een warm hart voor de Filipijnen. Iedereen superhard bedankt!!" voegde ze er aan toe.

Haiyan 21-21

Het bedrag van 200,00 € werd door Staminee 't Laar al deze avond overgeschreven op het bekende rekeningnummer Haiyan 21-21 (zie foto).

Staminee 't Laar in de bres voor de slachtoffers van storm Haiyan op de FilipijnenEn het bedrag is reeds overgeschreven op de rekening Haiyan 21-21