AWL schenkt 500 € aan Moeders voor Moeders (video)

BORGERHOUT - De overhandiging van de cheque van 500 € aan de vzw Moeders voor Moeders gebeurde tijdens een bezoek van de Asian Women’s League (AWL) aan de tentoonstelling “Leven en Dood” in het MAS.

AWL-voorzitster Sonal Choksi zei in haar toespraak dat ze het werk van Moeders voor Moeders fantastisch vindt. Suzanne Van Dyck van Moeders voor Moeders was zeer blij met de geste van de AWL.

Moeders voor Moeders verdeelt sinds 1992 voedselpakketen en kleding onder de minderbedeelden. Met de vondelingenschuif waar regelmatig pasgeboren baby’s anoniem te vondeling worden gelegd, verwierf het nationale bekendheid.

Asian Women's League

De Asian Women’s League Antwerpen bestaat uit een 20-tal Belgisch-Aziatische en Indische vrijwilligers. Dankzij hun sponsors steunen ze verschillende sociale projecten in Antwerpen. Tegelijkertijd wil de AWL een bijdrage leveren aan het beter begrijpen van verschillende culturen en aan een betere integratie.  

Wie meer wil weten over de Asian Women’s League Antwerpen mag gerust contact opnemen met voorzitster Sonal Choksi: Email : soni7556@yahoo.com  GSM-nummer : 0477/92-28-82.