50 gratis tickets voor rondleiding in het MAS

BORGERHOUT - Op vrijdag 24 mei organiseert de Asian Women’s League (@WL) om 11u30 een geleid bezoek aan de tentoonstelling “Leven en Dood“ in het MAS. Wie deze rondleiding ter waarde van 15 € gratis wil meemaken, neemt best zo snel mogelijk contact met de voorzitter van de @WL mevr. Sonal Choksi (soni7556@yahoo.com of telefonisch op het nummer 0477/92-28-82). Er zijn 50 gratis tickets beschikbaar. De rondleiding loopt van 11u30 tot 13u30 en wordt door Azië conservator Chris De Lauwer gegeven.

Cheque voor Moeders voor Moeders

De Asian Women’s League zal tijdens de rondleiding in het MAS een cheque van 500 € overhandigen aan de Borgerhoutse vzw Moeders voor Moeders. Deze VZW deelt sinds 1992 voedselpakketen en kleding uit aan mensen die het financieel moeilijk hebben. Ze is nationaal vooral bekend omwille van de vondelingeschuif in de Helmstraat waar al enkele jonge moeders hun vaak pasgeboren baby anoniem te vondeling hebben gelegd.

@sian Women’s League (@WL)

De organisatie Asian Women’s League wil met culturele en vormingsactiviteiten verschillende culturen dichter bij elkaar brengen en een boodschap van vrede verspreiden. In februari organiseerde ze in het Antwerpse Provinciehuis de lezing “Cancer a killer“ en in maart “Security begins at home“. Met de actie ‘Fitness voor de Antwerpse daklozen’ bezorgde de @WL begin dit jaar 4000 warme vegetarische maaltijden aan Antwerpse daklozen.