Mixed media kunst in Closed Art Gallery

BORGERHOUT - Voor Leen Tanghe is de belangrijkste inspiratiebron het menselijk lichaam. Een kleine aspect zoals het detail van een wonde gaat zijn eigen leven leiden en wordt zo een dynamische reeks abstracte kunstwerken.

Verschillende ontwerp- en druktechnieken zoals mixed media, ets, lithografie, zeefdruk enz. worden gebruikt binnen hetzelfde thema. Met moderne technieken kan je gemakkelijk identieke afdrukken maken maar voor Leen Tanghe is het essentieel dat elk van haar werken uniek is. Een harpspeler zorgde voor een zoet getokkel op de achtergrond. Originele en betaalbare kunst van een lokale Antwerpse kunstenares, zeker een bezoekje waard.Kunst in een loft

Closed Art Gallery, een galerij in de kelder van een loftcomplex in de Kattenberg, opende voor het eerst haar deuren in februari en is nu aan haar tweede expositie toe. Tijdens vernissages ontdek je er jonge lokale kunstenaars en kunstwerken. In de Preview op het gelijkvloers wordt de sluier opgelicht van de komende kunstenaars. Deze galerij van Philippe Bosmans en Odette Groeneveld is al volgeboekt tot begin 2014.

Expositie Leen Tanghe

26 april tot 14 juni

woensdag en donderdag van 14 tot 22u

http://www.facebook.com/leentanghe.artClosed Art Gallery

Kattenberg 48/2, 2140 Borgerhout

http://www.closedartgallery.com