Vier Borgerhoutse handelszaken gaan voor Gouden Glimlach (video)

wo 27 mrt 2013 - 17:57 -- paulvg

 

BORGERHOUT - In Borgerhout zijn vier handelaars genomineerd voor de wedstrijd de gouden Glimlach. Zij maken kans op de titel van meest favoriete buurtwinkel van Antwerpen. Wij vroegen de voorbije weken aan de genomineerden uit Borgerhout waarom ze meedoen.

Cathy van optiek De Swert in de Vosstraat wil met haar deelname aan de Gouden Glimlach vooral haar klanten in de watten leggen.

De tweede genomineerde is kapsalon Limi op de Turnhoutsebaan. Indien ze wint, geeft zaakvoerster Mia Wouters aan al haar klanten een gratis verzorging.

De derde kanshebber is ’t Haarateljee, ook een kapsalon, op diezelfde Turnhoutsebaan. Ann, Koen en Siam doen mee omdat ze de Turnhoutsebaan op een positieve manier onder de aandacht willen brengen.

Met de Carrefour Market op de Turnhoutsebaan is er een heuse supermarkt als vierde genomineerde. Zaakvoerder Joost Sierens droomt mee van de Gouden Glimlach maar zegt ook tevreden te zijn met een Zilveren Glimlach.

Gala-avond

Donderdagavond worden de laureaten tijdens een gala-avond bekendgemaakt. Afwachten of het voor Borgerhout een Gouden of een Zilveren Glimlach wordt.