“Borgerhout is mooiste stukje België dat er bestaat” (video)

BORGERHOUT – Voor de acteurs Rudy Morren en Bart Van Avermaet is Borgerhout het mooiste stukje België dat er bestaat. Dat vertellen ze aan acteur Michael Pas die hen interviewde voor de Gazet van Borgerhout. Voor de camera lanceren ze met z’n drieën een oproep om vanaf nu Borgerhout “BOHO” te noemen, het Soho van Antwerpen.

In de marge van het Winterfeest Kerst in Boho interviewde acteur Michael Pas zijn collega’s Rudy Morren en Bart Van Avermaet. Voor Rudy Morren is Borgerhout, en dan vooral de buurt rond de Turnhoutsebaan, immers het mooiste stukje België dat er bestaat. Bart Van Avermaet noemt zijn “Borgerokko” aan het Laar vooral een plezierige plek om te wonen.

BOHO

Om hun lyrische omschrijvingen kracht bij te zetten, roepen deze drie bekende acteurs op Gazet van Borgerhout hun woonplaats letterlijk en figuurlijk uit tot “BOHO”, het Soho van Antwerpen. Volgens hardnekkige geruchten zou de naam BOHO wel eens de nieuwe naam kunnen worden van de winkeliersvereniging van de Turnhoutsebaan. Op 7 februari wordt die nieuwe naam officieel bekendgemaakt.