26-jarige neergestoken op Turnhoutsebaan

ma 6 aug 2012 - 06:00 -- paulvg

BORGERHOUT – Op de Turnhoutsebaan is vrijdagavond een 26-jarige man neergestoken. Het slachtoffer was even in levensgevaar. Dat meldt de politie van Antwerpen.

Voorbije vrijdag was er omstreeks 20u00 op de Turnhoutsebaan sprake van een vechtpartij ter hoogte van de Roma. Toen de politie ter plaatse kwam, was er alleen maar een kleine bloedplas op het trottoir te zien. Een getuige zei dat een gewonde man was weggelopen.

Even later bleek dat een man met een steekwonde in de linkerzijde op de spoedafdeling van het Stuivenbergziekenhuis was opgenomen. Deze man van 26 jaar uit Deurne verkeerde even in levensgevaar maar zijn toestand kon worden gestabiliseerd. Hij werd later op de avond verhoord.

Volgens het slachtoffer had hij, samen met een vriend, op de Turnhoutsebaan een discussie met vier onbekende mannen. Zonder duidelijke aanleiding kreeg hij plots een steek in de zij met een soort knipmes. De dader liep weg in de Appelstraat. Het slachtoffer zette nog even de achtervolging in maar hij moest die staken omdat hij te hevig bloedde. Hij werd dan door een passant met de auto naar het ziekenhuis gebracht. De politie startte een onderzoek.